Krāsnis, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
apkures sistēmas, industriālas sistēmas, industriāloun privāto apkures iekārtu ražotājs. katli, apkures krāsnis

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apraksts: SIA COMMODUS piedāvā efektīvākos, modernākos un jaunākos apkures risinājumus. Siltumsūkņi, apkures katli, saules kolektori, kondicionieri – viss Jūsu komfortam.

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos:

Specializējamies dzīves vides izveidē un iekārtošanā laukos. Konsultējam lauku teritoriju labiekārtošanā un apzaļumošanā. Piedāvājam konsultācijas un tiešu līdzdalību procesā no idejas par dzīvi laukos līdz vides plānošanai, projektēšanai un sākšanai iekārtot. Palīdzam cilvēkiem (arī bez priekšzināšanām) izveidot secīgu plānu, kā veiksmīgi pārcelties no pilsētas uz laimīgu dzīvi laukos, un pēc tam šo plānu realizēt.

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

MEZULI, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas par fasēšanas, pildīšanas, produktu žāvēšanas procesiem ✓ Projektēšanas pakalpojumi (ražotnes, virtuves, restorāni u.c.) ✓ Mārketinga pakalpojumi, tirgus izpēte ✓ Jaunu tehnoloģiju un iekārtu piemeklēšana Par mums: SIA "Mezuli" saviem klientiem piedāvā atbilstošus pārtikas produktu fasēšanas, pildīšanas, dozēšanas un iepakošanas risinājumus. Tādās nozarēs kā "augļu un dārzeņu pārstrāde" piedāvājam ļoti plašu šo produktu pārstrādes spektru, tas ir, žāvēšanu, saldēšanu, grilēšanu, zupu, sulu, biezeņu, kompotu ražošanu. Sniedzam konsultācijas par jaunākām produktu fasēšanas, dzērienu pildīšanas, produktu žāvēšanas metodēm un tendencēm. Sadarbojamies ar zinātniekiem un iekārtu ražotājiem jaunu produktu izstrādē, kā arī ar projektētājiem, lai izveidotu visatbilstošāko projektu konkrētajai vietai un telpai. Mūsu sadarbības partneri ir vairākas Eiropas iekārtu ražotāfirmas, kas piedāvā gan automātiskās līnijas, gan pusautomātiskās līnijas un atsevišķas iekārtas, kas piemērotas maziem ražotājiem. Kopīgi esam ieinteresēti mūsu reģionā ieviest jaunas un progresīvas iekārtas un tehnoloģijas.

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Mūsu prioritātes:: Santehnikas interneta veikals www.santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces jūsu mājoklim. Lielākiem preču pasūtījumiem vai arī komplektējot preces objektiem tiek piemērotas atlaides. Visas cenas norādītas EUR ar PVN 21%. Santehnikas veikals: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitārās un apkures tehnikas tirdzniecība. Santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces no vadošajiem Eiropas ražotājiem: ORAS, KOLO, IDO, GROHE, HANSGROHE, TRES, JUNKERS, FRANKE, RAVAK, POOLSPA, BALTECO, PAA, ROLTECHNIK, SANIBUD, BANNINGER, KAME, GORENJE, SANHA, VIEGA, IFO, ROLTECHNIK, RADAWAY, BALTIJOS BRASTA, ARCO.

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Apraksts: Viens no vadošajiem uzņēmumiem inženierkomunikāciju sistēmu montāžas un projektēšanas jomā!

RD Met, SIA, metālapstrāde

Ganību dambis 40p, Rīga LV-1005
Matālapstrādes pakalpojumi pēc pasūtījuma:: ✓ Virpošanas darbi ✓ Frēzēšanas darbi ✓ Metālapstrāde ✓ Koordinātu izvirpošana ✓ Skrošu strūkla ✓ Skrotēšanas darbi ✓ Metāla rūdīšana ✓ Metāla cementēšana ✓ Metāla detaļu slīpēšana ✓ Metāla izstrādājumu izvirpošana ✓ Metāla urbšana ✓ Tēšanas darbi ✓ Ražošanas Iekārtu mezglu remonts

 

Metāla detaļu izgatavošana un remonts lauksaimniecības un celtniecības  tehnikai,metālapstrādes un kokapstrādes mehānismiem un darbagaldiem,pārtikas ražošanas uzņēmumiem konveijera ķēdēm un lentām:

✓ Nestandarta metāla detaļu ražošana ✓ Zvaigznītes ✓ Zobrati ✓ Vārpsti ✓ Asis ✓ Metāla korpusi ✓ Gultņi ✓ Giljotīnas naži ✓ Bukses ✓ Spectehnika ✓ Ķēdes ✓ Veltnis ✓ Ruļļi,rullīši ✓ Čuguna lējumi

Aktivserviss, SIA, ELECTROLUX servisa centrs

K.Barona 130 k.2, Rīga LV-1012
indukcijas virsmas remonts, (remonti) pēcgarantijas, (pēc garantijas) remonts, mikroviļņu krāsns, ( krāsnis

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kāpnes, pirts krāsnis , metāla mēbeles, puķu kastes, velosipēdu statīvi, vēsturisku kalumu restaurācija

Prolux, SIA, Profesionālā tehnika

Strādājam daļēji no mājām, daļēji klātienē.
Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Prolux piedāvā pilnu projekta ciklu - tehnoloģijas izstrādi, projektēšanu, piegādi un uzstādīšanu, garantiju un pēcgarantijas servisu profesionālajām virtuves iekārtām un aprīkojumam, kā arī profesionālajām veļas mazgājamām iekārtām un aprīkojumam.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Unis Ko, SIA

Dārzaugļu 1-106, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA “UNIS Ko", kā Eiropas pārtikas rūpniecības tehnoloģisko iekārtu ražotājupārstāvis, piedāvā nerūsējoša tērauda produkciju.

Eurobus, veikals - noliktava

Ganību dambis 17 k.4, Rīga LV-1045
Apraksts: Mikroautobusu, kravas automašīnu lietotas, jaunas rezerves daļas, šrots. Ford, Mercedes Benz MB, Citroen, Opel, Toyota, Nissan, Chevrolet, Dacia, Fiat, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Volkswagen, Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale.