Krāsnis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kulda M, SIA

Kuldīgas 59-12, Ventspils, LV-3601
Krāsnis un kamīni

LAC serviss, SIA

Celtnieku 27a, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Mašīnbūve, Hidroabrazīvā griešana, Ūdensgriešana, ūdens griešana. Akmens lokšņu griešana, Projektēšana, Prototipings, Ražošanas iekārtu izgatavošana, Būvkonstrukciju ražošana, Metāla būvkonstrukcijas, Metāla konstrukcijas, Vārti, Žogi, Trepes, Metāla soliņi, Izstrādājumi no nerūsējošā tērauda, Pārtikas rūpniecības iekārtas,

LR būve, SIA

"Dravnieki" , Abavas pagasts, Talsu nov., LV-3294
Krāsnis , kamīni, citas apkures ierīces. Dūmeņi, to pamatnes.

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Stādu tirdzniecība, augu tirdzniecība, dekoratīvie stādi, pirkt stādus, pirkt augus, stādu piegāde, terašu un balkonu apzaļumošana, kompozīciju izveide puķu podos un kastēs, kvalitatīvi augļu koku stādi un krūmi, vislabākās augļu koku šķirnes - ābeles, kolonābeles, bumbieres, plūmes, persiki, nektarīni, aprikozes, ķirši, saldie ķirši,

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.

Lat-Set, SIA

Palsas 36, Rīga LV-1079
Apkures katli, apkures katlu ražošana. Apkure, siltumtehnika. Apkures katlu piegāde, apkures katlu uzstādīšana. Universālie apkures katli, katli dažādai degvielai, katli ar dažādu degvielu. Bezmaksas konsultācijas ekonomiskai apkurei. Ekonomija, ekonomiska apkure. Apkures katlu pārbūve, apkures katlu pielāgošana, katlu pārbūve citam

LiepājaSPEC remontdarbnīca

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Pakalpojumi:: ✓ Sadzīves tehnikas remonts ✓ Tehnisko problēmu diagnostika ✓ Detaļu maiņa ✓ Detaļu pasūtīšana ✓ Elektroiekārtu labošana Apraksts:

Visa veida sadzīves tehnikas remonts un diagnostika, detaļu maiņa un pasūtīšana. Izbraukšana pie klienta.

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

M un V, SIA

Jelgavas 1b, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
radiatori, radiatori, eļļas radiatori, elektriskie radiatori, alumīnija radiatori, eļļas radiators, pirts krāsnis , , pirts krāsns, elektriskās pirts krāsnis , krāsnis , apkures krāsnis , malkas krāsnis , čuguna krāsnis ,

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

MEZULI, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas par fasēšanas, pildīšanas, produktu žāvēšanas procesiem ✓ Projektēšanas pakalpojumi (ražotnes, virtuves, restorāni u.c.) ✓ Mārketinga pakalpojumi, tirgus izpēte ✓ Jaunu tehnoloģiju un iekārtu piemeklēšana Par mums: SIA "Mezuli" saviem klientiem piedāvā atbilstošus pārtikas produktu fasēšanas, pildīšanas, dozēšanas un iepakošanas risinājumus. Tādās nozarēs kā "augļu un dārzeņu pārstrāde" piedāvājam ļoti plašu šo produktu pārstrādes spektru, tas ir, žāvēšanu, saldēšanu, grilēšanu, zupu, sulu, biezeņu, kompotu ražošanu. Sniedzam konsultācijas par jaunākām produktu fasēšanas, dzērienu pildīšanas, produktu žāvēšanas metodēm un tendencēm. Sadarbojamies ar zinātniekiem un iekārtu ražotājiem jaunu produktu izstrādē, kā arī ar projektētājiem, lai izveidotu visatbilstošāko projektu konkrētajai vietai un telpai. Mūsu sadarbības partneri ir vairākas Eiropas iekārtu ražotāfirmas, kas piedāvā gan automātiskās līnijas, gan pusautomātiskās līnijas un atsevišķas iekārtas, kas piemērotas maziem ražotājiem. Kopīgi esam ieinteresēti mūsu reģionā ieviest jaunas un progresīvas iekārtas un tehnoloģijas.

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Apraksts: Viens no vadošajiem uzņēmumiem inženierkomunikāciju sistēmu montāžas un projektēšanas jomā!

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Meldernams, apartamenti

Dzirnavu 33, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viena no mūsu iecienītajām izvēlēm galamērķī Ventspils. Dzīvokļu viesnīca Meldernams atrodas Kurzemē, Ventspilī, aptuveni 1,8 km attālumā no Ventspils pludmales. Viesiem tiek piedāvātas uzturēšanās iespējas ar bezmaksas WiFi, kā arī bērnu rotaļu laukums, dārzs un bezmaksas privātā autostāvvieta. Katra uzturēšanās iespēja ir ar iekšpagalmu, labi aprīkotu virtuvi un privātu vannas istabu, kurā ir fēns. Viesu rīcībā ir arī plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem. Papildu ērtībās ietilpst mikroviļņu krāsns, ledusskapis, plīts virsma un tējkanna. Dzīvokļu viesnīcā ir pieejams grils. Dzīvokļu viesnīcā Meldernams tiek piedāvāta arī velosipēdu noma, un apkārtnē viesi var doties izbraucienos ar velosipēdiem.

Metalix, SIA

Sauleskalns, Kārļa 5, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Pirts krāšņu izgatavošana. kubulu krāsnis . Auto virsbūvju remonts, metināšana., Pirts kubulu krāsnis .

Metos, SIA

Dricānu 2, Rīga, LV-1019
Profesionālās virtuves iekārtas: plītis, elektriskās plītis, indukcijas virsmas, krāsnis , Rational krāsnis , , cepeškrāsnis, kombi krāsnis , mikroviļņu krāsnis , konvekcijas krāsnis , marmīti, fritīri, grili, sildvirsmas

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Misabil, SIA

Melnsila 23, Rīga LV-1046
plazmas televizori, audio tehnika, video tehnika, elektriskās rotaļlietas, elektriskās plītis, mikroviļņu krāsnis