Krāsnis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dommax, SIA

Pļavnieku 2c, Rīga, LV-1021
Profesionāls virtuves iekārtu remonts. Profesionāls saldēšanas iekārtu remonts. Sadzīves tehnikas remonts, veļasmašīnu remonts, veļasmašīna, ledusskapju remonts, ledusskapis, mikroviļņu krāšņu remonts, mikroviļņu, plīšu remonts, gāzes plītis, plītis, trauku mazgājamo mašīnu remonts, trauku mašīnu remonts, trauku mašīna, sadzīves

Dommax, SIA, Veikals

Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Sadzīves tehnikas tirdzniecība
1

Dzintars Workshop, SIA

"Auzbiķkalēji" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Mūsu galvenie produkti:: ✓ Pirts krāsnis ✓ Ugunskura vietas  ✓ Gatavošanas aprīkojums  ✓ Dizaina priekšmeti  ✓ Grili/Kazana krāsnisKrāsnis ✓ Individuāli pasūtījumi  ✓ Dārza un iekštelpu mēbeles  ✓ Malkas statīvi
  • 1 Krāsnis un kamīni
2

Dzirnkalns, SIA

Siguļi, "Dzirkalns" , Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Par uzņēmumu:

SIA "Dzirnkalns" nodarbojas ar kamīnu, pavardu, krāšņu, podiņu krāšņu, būvēšanu, mūrēšanu un restaurāciju.

Dūmvadu serviss, SIA

Rāmava, Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Krāsnis un kamīni. Siltumtehnika, apkures iekārtas. Siltumapgāde un siltumtīkli.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

ELBRUS 5642, SIA

Līksnas 29-1a, Rīga, LV-1003
Kamīni, granulu kamīni, kamīni ar centrālapkuri, iebūvējamie kamīni, malkas plītis, pirts krāsnis , krāsniņas

Ekokrāsnis Tev, SIA

Dīķa 3, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
, ekokrāsnis ar iebūvētu kurtuvi - sildelementu, apkures sistēmu meistari, apkures sistēmu remonts, krāsnis

ElektroStyle, veikals

Raiņa 26/28, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
: TV, ledusskapji, saldētavas, iebūvējamā tehnika, mazā sadzīves tehnika, auto akustika, mikroviļņu krāsnis , Auto akustikas serviss Valmiera.Mikroviļņu krāsnis serviss Valmiera. Fotoaparātu serviss.

Erfe, SIA

Gaujas 32, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Dūmvadi, dūmvadu komplekti, dūmvadu bloki, dūmvadu detaļas, keramiskās caurules, apkures katli, malkas apkures katli, granulu apkures katli, keraterm, manuālā tīrīšana, automātiskā tīrīšana, heitz, heitz max, erfe, wolfshoher tonwerke, keramika, dūmvadu sistēmas.

Eurobus, veikals - noliktava

Ganību dambis 17 k.4, Rīga LV-1045
Apraksts: Mikroautobusu, kravas automašīnu lietotas, jaunas rezerves daļas, šrots. Ford, Mercedes Benz MB, Citroen, Opel, Toyota, Nissan, Chevrolet, Dacia, Fiat, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Volkswagen, Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale.

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Fissman SIA, interneta veikals, preču izsniegšanas punkts, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, TC "Mols", Rīga LV-1003
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Fissman, veikals t/c ALFA, trauki un virtuves aksesuāri

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Krūzes ūdenim. Piegāde Krūzes ūdenim. Akcija līdz Karafes un krūzes. Izvēlies bļodas šeit. Piegāde Izvēlies bļodas šeit. Akcija līdz Izvēlies putotāju šeit. Ledus / cepšanas formas FISSMAN Kvadrātveida formas. Keksu formas. Keramikas formas. Cepšanas paklājs. Kulinārijas gredzens. Piegāde Kulinārijas gredzens. Akcija līdz Apaļa forma

Fissman, veikals t/c Domina, trauki un virtuves aksesuāri

Ieriķu 3, TC "Domina", Rīga LV-1084
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.